IGOR Gorgonzola Novara - l'Azienda
IGOR Gorgonzola Novara - l'Azienda

Compania astăzi

IGOR Gorgonzola este astăzi primul producător de Gorgonzola DOP, tipica brânză din Novara, considerată o excelență în gastronomia italiană.

Prin utilizarea unei tehnologi avansate și al procesului de actualizare constantă a producerii, IGOR Gorgonzola reprezintă unul dintre cele mai moderne și eficiente sisteme de producție a brânzei Gorgonzola.

Înființată în 1935 la Mezzomerico – un mic centru situat pe dealurile novareze – din 1996 compania a transferat sediul său in moderna fabrică la Cameri, echipată cu tehnologii de ultimă oră pentru producția, conservarea și ambalarea Gorgonzo-lei.

În ultimi ani au fost realizate patru extinderi a diferitelor departamente de producție. În plus au fost achiziționate trei fabrici istorice de produse lactate: Ballarini, Clin, Pal și SI INVERNIZZI.

În mai 2015 a început a cincia extindere, o investiție importantă care va duce la 50.000 metri pătrați spațiu dedicat diferitelor faze de producție de Gorgonzola.

Volumul activități IGOR Gorgonzola a crescut constant de-a lungul anilor, respectând pe deplin teritorul și reglementările de igienă sanitare. Pentru companie este esențial a asigura consumatorilor calitate, autenticitate și siguranța alimentară, adoptând proceduri interne stricte: laptele și materiile prime sunt examinate zilnic în mod regular.

Gorgonzola cu pasiune

Pasiune, planificare, angajament, tradiție și inovație, acestea sunt cuvintele care determină succesul de IGOR.

Familia Leonardi, de trei generații produce și duce pe mesele din toată lumea Gorgonzola DOP, sinteză perfectă între arta veche și înțeleaptă de a face brânza și inovația tehnologică modernă. Din tată în fiu, de optzeci de ani s-a menținut neschimbată rețeta originală acordând o mare atenție la selectarea laptelui, a diferitelor stadii ale procesului de producție, respectând tradiția și mediul.

Cîteva igrediente simple pentru o brânză de o bunătate inibitabilă: cunoscut și apreciat în Italia și în toată lumea, pentru gustul său unic.
La Famiglia Leonardii numeri di IGOR nel 2014 - 28.000 Tonnellate di produzione annua - 200 addetti - 45% quota mondiale - 50% export i numeri di IGOR nel 2014 - 28.000 Tonnellate di produzione annua - 200 addetti - 45% quota mondiale - 50% export
PRIVACY POLICY | COOKIE POLICY | Whistleblowing

Intermedia Agenzia di Comunicazione