IGOR per il Sociale

IGOR și societetea

Un antreprenor știe că dedicarsi pentru societate este o problemă esențială pentru o companie care funcționează: aceasta este o convingere înrădăcinată în cei care au obținut faimă si succes international și este un concept simțit și mai mult într-o familie, cum ar fi Leonardi, care păstrează strânse legături cu teritoriul său.

IGOR este activ la 360° în lumea socială, sprijinind proiecte de diverse fundatii, cum ar fi fundația Comunități Novarese la care până în 2015 a fost președinte Ezio Leonardi, unchiul proprietarilor de IGOR. Compania participă activ - cu acțiuni concrete și mirate - în sprijinirea evenimentelor culturale și inițiativelor de implicații sociale importante, cele promovate de Spitalul Maggiore din Novara, un punct de referință pentru îngrijirea sănătății si de cercetare medicală la cel mai înalt nivel. Scopul este de a fi mereu prezent atunci când este nevoie, consolidând astfel o legătură puternică cu pământul lor.

IGOR este parte integrală di novarese și o demonstrează în orice situație: produce brânza Gorgonzola DOP tipică; cumpără lapte de la producători din zonă, considerati o resursă cu care să lucreze împreună pentru a obține produse de o calitate maximă, în conformitate cu o rețetă care a fost transmisă de trei generații; folosește companii locale pentru activitățile lor, chiar să-și extindă facilitățile lor.

Fără a uita aspectul educativ: prin intermediul sportului, IGOR este implicat în formarea și transmiterea valorilor fondamentale a tinerilor, care învață cu practica în grup de a se da norme, să stabilească obiective, să se simtă parte a unui grup.
Fiecare inițiativă susținută de Igor depășește vizibilitatea de la marca sau sponsorizarea unui eveniment: este o alegere dictată de dragoste pentru țara lor și pentru cei care trăiesc.
PRIVACY POLICY | COOKIE POLICY | Whistleblowing

Intermedia Agenzia di Comunicazione