IGOR per lo sport
IGOR per lo sport

IGOR și sportul

IGOR Gorgonzola crede mult în importanța practicii constante a sportului, împreună cu un regim alimentar sănătos și echilibrat, face parte a unui stil de viață sănătos.
Din acest motiv, IGOR sprijină cu entuziasm unele societăți și grupuri sportive din zona di Novara și legate la cele mai populare sporturi: volei, fotbal, raliu, motocross, curse rutier, rugby.
Compania este implicată în marele proiect de volei feminin la Novara în serie A1: născut în 2012, Igor Gorgonzola Novara Volley implică toate realitățile teritoriului, un angajament sportiv de un înalt nivel. Puternică este valența socială cu proiectul "Novara Volei", care, cu prezența unei echipe militantă în serie B1 și 11 echipe de tineret, a condus la o colaborare concretă de Igor Gorgonzola Novara cu mai mult de 30 de companii afiliate Fipav, prezent în întreaga provincie pentru un total de peste 4.000 de persoane, inclusiv sportivi și directori.
IGOR Gorgonzola Volley Novara Campione d'Europa 2018/2019 IGOR Gorgonzola Main Sponsor IGOR Volley Novara

În sfîrșit domeniul social este un catalizator pentru sponsori, iar proiectul societații este ca o filozofie specifică: cei care aparțin presupun un comportament habitus marcat de onestitate și corectitudine, tipic campionionilorprezenți astăzi aici pe parchetul de campionat italian și campionate Internationale.
IGOR este printre sponsorii cei mai importanți de Novara Calcio, echipica istorică din Novara fondată în 1908, astăzi militantă în Serie B, din campionatul Italiei.
IGOR Gorgonzola Sponsor Novara Calcio IGOR Gorgonzola Sponsor Novara Calcio

Compania din Cameri este activă și în lumea de Rally, prin sponsorizarea două echipe de înalte niveluri competitive, de Motocross.
Printre activitățile sponsorizate de IGOR se include Podismul-o practică care vede creșterea constantă a numărului de practicanți datorită și a altor evenimente de succes cum ar fi Mezza Maratona din Novara un eveniment care implică mii de participanți în fiecare an și Rugby, un sport care se afirmă din ce în ce mai mult în Italia.
IGOR Gorgonzola susține, de asemenea, unele Polisportive, acordând o atenție deosebită activităților care vizează copiii și tinerii.
IGOR Gorgonzola sponsor Rally IGOR Gorgonzola sponsor podismo IGOR Gorgonzola sponsor Rally IGOR Gorgonzola sponsor podismo IGOR Gorgonzola sponsor Rally IGOR Gorgonzola sponsor podismo
PRIVACY POLICY | COOKIE POLICY

Intermedia Agenzia di Comunicazione