IGOR Gorgonzola Novara - l'Azienda
STIRI
slideshow news igor
11/11/2015

Igor între excelenţele novarese sărbătorite de Deloitte.

A fost prezentat ieri 9 noembrie în Aula Magna de la Università del Piemonte Orientale din Novara volumul "Viaggio nel territorio novarese. 25 imprese di eccellenza si raccontano"realizat de Deloitte. Publicarea este rezultatul de un proiect ambițios care își propune să dea o prospectivă mai largă de cele mai mari companii din teritoriul novarez, oferind anteprenorilor ocazia de a-și spune și a povesti experiențele lor ca lideri.

Printre aceștea Fabio Leonardi –CEO de Igor Gorgonzola și membru de CDA del Consorzio San Giulio- a avut un rol important , intervenind la presentare împreună cu  Eliana Baici (Profesor si Director al Departamentului de Economie și Afaceri de la Universitatea din Piemonte Orientale), Maurizio Comoli(Vice Preșidente al Banco Popular și președinte al Camerei de Comerț), Cristina D'Ercole(Secretarul general al Camerei de Comerț din Novara), Domenico De Angelis (Director General Adjunct al Banco Popolare), Claudio Marenzi(Președintele Herno SpA și președinte al sistemului de moda italian), Fabio Ravanelli( AD de Mirato SpA și președintele Asociației Naționale a Industriasilor din Novara), Giorgio Barbieri e Fabio Pompei (respectiv Partener și Director de Piemonte, Liguria și Valle d'Aosta și partener / CEO de Deloitte & Touche SpA).

A moderat întâlnirea Mario Valletta, profesor la Departamentul de Economie și Afaceri de la Universitatea din Est Piemonte.

Proiectul a fost posibil și prin colaborarea Asociației Industriale Novara, Camera de Comerț din Novara, Banco Popolare di Novara si de Universitatea din Piemonte orientale.
PRIVACY POLICY | COOKIE POLICY

Intermedia Agenzia di Comunicazione