IGOR Gorgonzola Novara - l'Azienda
STIRI
slideshow news igor
slideshow news igor
slideshow news igor
slideshow news igor
slideshow news igor
14/10/2015

O delegaţie de la Ministerul Agriculturii din Japonia vizitează fabrica Igor

Astăzi, fabrica din Cameri Igor Gorgonzola a primit o delegație de invitati speciali, din Japonia. Cincisprezece reprezentanți ai Ministerului japonez al Agriculturii, în Italia cu ocazia Expo Milano 2015, au ajuns în dimineața zilei de 14 octombrie la sediul Igor Gorgonzola pentru a întâlni familia Leonardi și de a descoperi caracteristicile unei brânze din ce în ce mai apreciată în țara lor.

Fabio, Maurițiu și Lara Leonardi a primit delegația și a explicat istoria companiei lor, precum și să-i însoțească personal în diferite departamente ale companiei, pentru a descoperi aspecte ale producției de Gorgonzola.

După vizită, delegații Ministerul japonez au putut gusta Gorgonzola DOP Gran Riserva Leonardi, folosită în rețetele cele mai autentice ale tradiției piemonteze pregătite de Ria Restaurant, și servite cu vinuri fine din Azienda Vinicola Roccolo.

Pentru Igor a fost un premiu prestigios pentru eforturile făcute în propria activitate: vizita unei delegații mărturisește interesul important manifestat în Japonia pentru Gorgonzola.
PRIVACY POLICY | COOKIE POLICY

Intermedia Agenzia di Comunicazione