IGOR Gorgonzola Novara - l'Azienda
STIRI
slideshow news igor
29/11/2013

UN SANDWICH DE RECORD! Pâine ?i gorgonzola de record!

La 15 decembrie, în Bellinzago (NO), un sandwich de Guinness cu Gorgonzola Igor. Imaginațivă o franzelă lungă 1 kilometru,o grămadă de calopuri de brânză gorgonzola,100 de voluntari care o întind pe acest sandwich gigantesc. Acesta nu este un trailer pentru un film de Gulliver.Toate acestea se vor întâmpla în Bellinzago Novares în următorul 15 decembrie.

. În acest an, Pro Loco local nu s-a limitat la tradiție, dar are scopul de a impresiona. Cu sprijinul și colaborarea lui Igor Gorgonzola, cel mai important producător de gorgonzola,care are sediul central nu departe de Bellinzago,va fi realizat 1 KILOMETRU DE PĂINE ȘI GORGONZOLA,cel mai lung sandwich umplut cu brâza tradițională DOP care a mai fost făcut vreodată.

Evenimentul va fi promovat la nivel național și internațional și va aduce cu siguranță mulți curioși în orașul novarez.Intenția e aceea de a aduna fonduri pentru caritate prin distribuirea de sandwich la oricine va veni pentru a ajuta acest demers.

Pentru a da mai multă importanță evenimentului este in curs cererea de a obține certificatul de Guinness World Record. În cazul în care va veni acceptată cererea acest record va fi scris în cartea Recordurilor de GUINNESS. O frumoasă aventură în care Pro Loco din Bellinzago din Novara împreună cu colaborarea lui Igor gorgonzola și alți sponsori sunt dispuși să întrețină. Și cu sprijinul tuturor cu siguranță vor obține rezultatul dorit. marea carte de Guinness.

Un corolar al inițiativei,văzînd marele succes de la edițiile anterioare și pentru 2013 asociația turistică Pro loco din Bellinzago va organiza tradiționalul Mercatino di Natale (Piața de Crăciun) și Sentiero delle delizie ( cărarea deliciilor), care va avea loc tot în 15 decembrie de la ora 9: 30 până la ora 19 :00 pe lungul srăzilor din centru istoric din oraș.

Inițiativa are ca scop promovarea și creșterea gradului de conștientizare a numeroaselor activități din zonă, ocazie pentru a promova și a cunoaste produsele(munca) lor. Mult spațio va fi dat de asemenea și asociațiilor de voluntari.

În sfârșit se va oferi gratuit clătite la toți vizitatori și multe alte bunătăți.
PRIVACY POLICY | COOKIE POLICY

Intermedia Agenzia di Comunicazione